Stor produksjon

Share
Utsnitt av Marius
Utsnitt av Marius

Sist veke, då eg var på julebordet til Valle kommune, hadde eg med meg to gensarar til Setesdal Husflid. Etter at eg vart pensjonist har oppgåva som postbud blitt overteke av postverket, men det var jo naturleg å ta med noko når eg likevel skulle oppover.

Eg veit i grunnen ikkje korleis det skjedde, men medan eg var på julebordet, kom det spørsmål om Reidun strikka, og då eg sa ja, kom det neste dag epost med spørsmål om ein Marius-genser, om den kunne bli ferdig til jul. Det sa ho at den kunne, og etter litt utveksling om storleik og slikt, var det bare å gå i gang. Og ferdig vart han, i neste veke blir det vel posten om ikkje mottakaren har andre måtar å få han til Valle på.

Og sanneleg kom det ikkje telefon om fleire kofter frå Husfliden også, kanskje det også var noko som skulle bli ferdig før jul. I alle fall sit kona på loftet kvar føremiddag, den velbrukte strikkemaskinen går trutt og jamt. Kveldane blir brukte til å feste trådar og sy saman det som ikkje kan gjerast på maskin. Og snart går ein ny pakke i posten.

Min produksjon er nok mest digital. Eg prøver å skrive eit innlegg på bloggen kvar dag, eg skulle helst skrive fleire artiklar og lagt inn meir stoff på Setesdalswiki, men det går noko tregt. for det er bøker å lese og aviser å bla i kvar dag. Og så eit og anna program på TV som ein gjerne skulle få med seg.

 

Ein tanke om “Stor produksjon”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.