Siste søndag i januar 2017

Share

Så går siste søndag i januar 2017 over i historien. Den ble litt spesiell i og med at vi våknet opp til hvit plen. Årets vinter har jo ellers vært grønn til nå. Jeg tok et bilde rundt klokka 12, da var veien svart, og ikke så lenge etter var det meste borte. Jeg er blitt så gammel at jeg liker best når snøen kommer ferdig måket, var det en som sa, og jeg er enig med vedkommende.

Ellers benyttet jeg dagen til å lese litt i Bibliotekaren, bladet som min datter Margunn har i oppgave å skrive leder til en gang hver måned. Jeg fant en artikkel der om Wikipedia også, så det var litt kjent stoff. Nå har wikipedia en måned hvor de jobber mye med kilder til artiklene, artikkelen handlet litt om betydningen av kilder i et nettleksikon i vår tid. Når alle kan redigere, bør det som skrives ha en kilde, ikke bare trekkes ut fra eget hode.

Det samme gjelder for så vidt også på Setesdalswiki, men der er forholdene litt mindre, så vi er ikke helt konsekvente, og vi godtar også muntlige kilder, det gjør ikke wikipedia.

Og så må jeg jo gratulere håndball-gutta med sølv i VM. Fredagens kamp var en sjelden opplevelse, i dag var det mer som det skulle være, Frankrike vant og publikum var lykkelige. Heldigvis var det så vidt jeg vet ikke noen terrorsituasjoner i forbindelse med dette arrangementet, så nå er det bare å hylle de som kommer hjem med sølv.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.