Koseleg besøk

Share

I dag om lag klokka to ringde telefonen. Det var eit nummer eg ikkje hadde i lista mi, så eg vart overraska då ein kjent stemme var på tråden: Ove Berrefjord lurte på om vi var heime. Han var på Vigeland på besøk hos mora og hadde litt tid han kunne tenke seg å bruke på å kome innom til oss.

Det vart ein hyggeleg lunsj med oppfriskingav gamle minne, no var det så lenge sidan vi hadde snakka saman at vi hadde mykje å ta att både når det gjaldt vår familie og hans, men også andre felles kjende og aktivitetar han har vore med på.

For nokre er det rart, vi kan møtast etter mange år og så er det som om vi bare har vore ein tur heimom og kvilt litt, ein kan ta opp tråden der vi var sist og halde fram. Andre kan det vere vanskelegare å finne noko å snakke saman om. Vi mintest mange fine stunder på Nomeland bedehus og i ulike samanhengar i Valle dei første åra eg var der, no var det 20 år sidan han flytta. Mykje har endra seg, det oppdagar ein når ein får slike perspektiv.

Takk for besøket, Ove.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.