Ei ny tid

Share

Før kom avisa med nyhende dagleg eller eit par gonger i veka, alt etter kva slags avis ein abonnerte på. No er ein på nett heile tida, og nyhende sviv forbi i stor fart.

Likevel har eg meir enn ein gong undra meg over kor lite eg veit om det området eg budde og arbeidde i dei siste 25 åra før eg vart pensjonist. Når nokon spør meg kvifor eg har halde på i Valle Radio, seier eg at eg er nysgjerring og vil vite meir. Difor har eg eit forum der eg kan stille spørsmål og slik få vite meir.

Men det er ingen tvil om at det er mykje eg ikkje veit. Då har Setesdalswiki blitt ei fin kjelde til informasjon. Der kan eg søke etter stoff, og etter kvart er det blitt mykje å finne der.

Her er ei liste over dei siste nye artiklane:

Ettersom det ikkje kjem ny avis før på tysdag, kan du jo kose deg med litt anna stoff i helga.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.