Eple og agrurk

Share

I dag la eg ut eit bilete av frokosten min. Det var ei skål med eple og agruk, og i løpet av dagen har eg fått nærare 50 reaksjonar frå vener rundt om i landet. Det var mykje meir enn venta, så eg tenkte at eg måtte gje ein kommentar på bloggen i kveld.

Vanleg frokost er to skiver med kjøttpålegg, ost eller syltetøy, kanskje til og med begge deler. Vi har funne det praktisk å ha alt på eit brett i kjøleskapet, så det er fort gjort å dekke bordet. Men denne veka er Reidun på blomstringstur saman med Margunn, Stein og Anne Karin i Nederland, så då kan eg ta ein variant og sjå korleis det fungerer.

Britt spurde om det varte lenge, og i grunnen gjorde det det, det var langt utpå dagen før eg hadde behov for noko meir. Hermund og Kari håpar nok på at det eg tok seinare på dagen, kom frå han, og det gjorde det. For eg brukar desse dagane aleine til å ta ein C9-kur frå Forever. Det er noko eg kan anbefale, det går godt å prøve det og sjå resultat etterpå.

I går skreiv eg om St. Georg og dragen. Vi har alle våre dragar å kjempe mot. Manglande lyst til å skrive på Setesdalswiki, er ein slik drag no for tida. Men heldigvis kan ein gjere litt anna og sjå resultat av det. Det hjelpemidlet som eg har nytta på Wikidata eit par dagar no, har vore svært interessant å verte kjent med.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.