Humor

Share

Det er for lite humor i media, når dei prøver seg på humor, blir det lett feil, slik det vart for teikneserieskaparen nyleg då han ville lage humor av omskjæring.

Difor deler eg i dag ei soge eg fann i eit nummer av Nytt fra Normisjon. Kørners corner.

Marta var litt nervøs då ho skulle halde tale i dottera sitt bryllup, dottera hadde funne seg ein bonde: Eg vil gratulerer dykk med dagen og framtida og gardsdrifta. Du har eit betre utgangspunkt enn eg hadde. Du vaks opp med kyr og sauer, hest og høner. Eg kom temmeleg blank til garden då vi gifta oss. Eg vaks jo opp i byen og hadde aldri sett ein gris før eg møtte far din.

Foto: Thor Rune Hansen. Denne filen er lisensiert under lisensen Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0 Unported

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.