Ikkje lett

Share

Av og til er det tilhøve utanfor som påverkar talet på lyttarar i Valle Radio. Slik var det i kveld for Jorunn og Kåre, dei skulle ha opi sending med rebusar og slikt, og så kom reportasje frå Kongen og Dronninga sitt 80-årsjubileum i Operaen på TV. Då vart det få telefonar inn i studio.

Eg var innom i programmet og svarte på ein rebus, og fekk ein lang og hyggeleg prat med programleiarane. Då fekk eg også sende helsing til Lisbeth Dalquist Homme som fyller 70 til fredag, same dagen som Reidun, kona mi. Karl Torstveit fyller 67 den dagen også, så det er nok å feire. Etter kvart er det blitt så mange bursdagar på Setesdalswiki at det mest ikkje er ein einaste dag at meldinga om at Ingen har fødselsdag i dag, kjem opp.

Men Jorunn og Kåre heldt koken, droppa kongeprogram og fullførte kvelden, kan hende litt kort, men likevel i kjent stil, det gjeld å stå på også når det ikkje er lett.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.