Repetisjon

Share
Foto: Øystein Berg

I kveld repeterer eg temaet frå i går. Ein telefonkiosk kan vere ein fin plass å ha bøker som publikum kan ta med seg.  Dei kan låne bøkene og setje dei tilbake, eller setje inn ei anna bok i staden for den dei lånte.

I Valle finst det ein slik telefonkiosk, den står tom og ubrukt, men kunne godt få eit nytt liv. På muren til biblioteket sin kjellar kunne det vere ein plakat med informasjon, ein trong ikkje eingong setje plakaten på kiosken, om den skulle skånast for slikt.

Det går ganske mange folk i den bakken mellom Husfliden og sentrum, så mange folk ville sjå den. Nokre ville ta med seg eit slikt suovenir og tenkje at dette var ei vennleg bygd. Ho kan ikkje måle seg med Fredrikstad, der dei har gratis transport på elva, men sanneleg er det ikkje langt unna.

Eg fekk Øystein Berg til å ta biletet, slik at du som les bloggen kan sjå det sjølv. Leonhard Jansen visste ikkje om noko fredning av kiosken, så kvifor ikkje ta den i bruk til noko nyttig?

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.