Sommarradio

Share

Etter det eg skjøner er det stille på Valle Radio sin frekven i veka no etter at P4 ikkje lenger blir sendt. At vår vesle lokalradio skulle betale 50.000 kroner til TONO for at P4 skulle sendast ut over vårt nett når vi ikkje sjølv hadde sending, det rimer ikkje. Dei betalar alt for det dei sender, og så verdfullt kan neppe eit nedslagsfelt med vel 2000 innbyggjarar vere.

Normalt er det ingen lokal produksjon om somaren, men i sommar har Siri Johannessen funne ut at ho vil ha sommarradio. I juni var det sending alle tysdagane, rett nok med overføring av møte frå teltet på Evje ein gong. men sanneleg er ho ikkje på lufta i kveld igjen, og no skriv vi juli.

-Det hender så mykje i Setesdal i sommar, og når folk gjerne vil på lufta med informasjon, er det jo flott at eg kan gje dei høve til det, seier ho. Likevel er det bare ein liten del av det som skjer, som kjem på radioen.

I sommar er for øvrig nyhetsbiletet for Setesdal noko stille ettersom Setesdølen bare kjem på torsdagar i juli. Difor er det ekstra flott at Siri har funne høve til å halde fram med tysdagssendingar så lenge. Om du set pris på at vi har sommarradio, kan du jo gå på facebooksida til radioen og gje ein kommentar.

Her er programmet for i dag:

Tysdag 4. juli
Ansvarleg og teknikar: Siri Johannessen
1800 Kvarteret med Asbjørn Kvalbein om raushet
1815 Over ein open bibel frå Norea med Odd Åge Ågedal
1830 Aktuell time med Dreng Ose (Setesdal GOS og motorfestivalen på Ose) og
1900 Jan Dalen frå Bykle fjellstyre
1930 På pilegrimsvandring med Harry Andersen og musikk
2030 Postludium med Siri Johannessen og amerikansk musikk
2100 Kyrkjebakken

NETTRADIO via http://www.valleradio.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.