På tur

Share
Foto: Lars Gustav Lyckander

Etter at vi har hatt en sommer med mye folk på Eskeland, reiste de siste i går.  Det virket som om de var godt fornøyde, og de fikk endatil med seg litt av årets skalldyrfestival med smaksprøve fra verdens største wok. En prøvesitting av Donald Ducks 313 ga Nikolai inspirasjon til å lese mer i Donald, i sommer har han gledet seg over gamle utgaver, noen helt fra 1970-tallet som han fant hos mormor og morfar.

Vi har til gjengjeld gledet oss over en sommer med hjelp til plenklipping og hagestell og felles glede over sport på TV så vel som daglig omgang med barn og barnebarn. Så sommerens velsignelser har vært mange.

I alt dette har Reidun fått en rekke bestillinger fra Husfliden i Valle. Når vi i dag setter kursen mot Vigra for å besøke Sigmund og familien der noen dager, svinger vi innom for å levere noen gensere på Husfliden, etter at jeg sluttet som lærer og postbud, har det vært postverket som har hatt den jobben.

Vi kjører Citroen C5. Men 313 er en god illustrasjon på hvordan vi gleder oss til å dra på tur.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.