Å ta seg på tak

Share

I kveld tok eg meg på tak og skreiv ein artikkel om Henning Homme på Setesdalswiki. Eg reknar med at forfattaren som lanserte boka Vi fikk tårer på kinnene, likar å få artikkel på Setesdalswiki. På Wikipedia ville han ikkje fått kome gjennom nålauga enno, for dei vil ikkje ha artiklar om folk som gjev ut bøker på eige forlag. Homme forlag driv han jo sjølv.

Men Setesdalswiki har ei anna linje for kva vi inkluderer. Eg er inklusjonist og ville nok hatt meir romslege kriterier også på Wikipedia, men der er det andre som bestemmer.

Eg har ikkje lese boka, men eg skreiv artikkel om den også. Alt baserte eg på oppslaget i Setesdølen, i tillegg til at eg fann litt stoff på boksida hos haugenbok.no. Det blei ikkje store artiklar, men nok til at folk kan vite litt meir.

Geir har vore flink til å lage små artiklar, så kan vi heller fylle ut meir seinare, seier han. Eg bør nok prøve den taktikken framover.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.