Ein fin kveldsandakt

Share

I kveld fann eg fram Nederland zingt for å ha fin musikk mot slutten av dagen.

Kvar veke har dei ein halvtimes program med song frå kyrkjelydar i Nederland. Vi har mykje felles, sjølv om ikkje alt er like lett å forstå, så kjem nokre salmer og melodiar som også er nytta her i landet.

Eg valde programmet som dei laga for å markere Reformasjonen. Det vart ein fin halvtime med kjende og ukjende songar. Gå gjerne inn på nettstaden, du også. Det ligg mange program ute, så du kan ha ein heil kveld med flott sang. Om du har chromecast og kan caste det til TV, får du ekstra fin lyd, men det fungerer fint på nettbrett eller pc også.

Det er oppbyggeleg å sjå og høyre ei full kyrkje synge salmer og høyre orgel og andre instrument i fint samspel. Det rungar under høge kyrkjekvelvingar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.