Endringsvillig

Share

 

I kveld var det Ronny Stavsholt som hadde ansvaret i Valle Radio. I programmet i avisa stod det at Håvard Viki skulle ha Tankar frå Bibelen klokka 19, med der kom Torleif Harstad.

Så kom rådmann Aud Sunniva Fuhr på besøk i Kommunen informerer, så der var det inga endring.

Heller ikkje i Ronnys time var det endring, for der sa programmet at det skulle vere eit opptak frå Scooterens dag på Rysstad. Ørnulf Hasla hadde vore rundt med mikrofonen og snakka med  Jon Atle HelleGunnar A. HelleBjørgulv BjørgumSteinar KyrvestadSpisekroken Evje asStein Føreland Straume og 9.klasse ved Valle skule. I tillegg hadde Ronny eit tema om at storbankane vil fjerne kontantar. Han var svært engasjert då eg var innom på nettet og høyrde litt av slutten av programmet.

Men dei som trudde at Ronny skulle ha opi sending klokka 21, fekk oppleve endring ved at Jorunn Lund Harstad og Kåre Rike dukka opp på lufta. Kven som vann, fekk eg ikkje med meg, men etter det eg skjøna var det få innringarar og dermed god sjanse til å bli med på lufta for dei som prøvde seg. På facebooksida kom det ein respons om at det var gama å høyre på, og det er nok mange som synest det. Men ei opi sending blir jo ikkje betre enn dei som ringer inn gjer henne til, og når få ringer inn, er det nok nokre av programleiarane som lurer på om vi ikkje burde vere endringsvillige og heller prøve andre programopplegg den siste timen. Sist onsdag hadde Johs. Bjørkeli eit interessant musikkprogram, til dømes, kanskje kunne vi få fleire slike.

Staben i Valle Radio er etter mi meining endringsvillig, men samstundes har det vore vanskeleg å finne noko som fungerer betre enn opi sending, sjølv om vi drøymer tilbake til glansdagane då det var hundre innringarar og telefonen kimte i eitt. Så får vi sjå korleis det blir framover.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.