Lokal litteratur

Share

I leiaren i Setesdølen i dag skreiv dei om Dei lokalhistoriske bøkene.  I år trur eg det er fleire enn på lenge, avisa nemner Hornnes mi heimbygd, Heiegarden Hedderen, Meir gamalt or Setesdal 2 og 3. I avisa var det artiklar om Eventyr frå Setesdal, boka om tamrein og om Aust-Agder under okkupasjonen.

I tillegg kjem Arnstein og Jol i Setesdal, kalendarar og anna lokal litteratur, så det er ganske mykje ein skal skaffe seg om ein vil ha komplett samling av årets litteratur frå Setesdal.

Setesdalswiki prøver å få med seg det meste også av lokal litteratur som små artiklar om produkta. Då tek vi med innhaldsliste og forfattarar og slik faktainformasjon. I lista over nye artiklar har vi med innhaldslista for årets utgåve av Arnstein. Du kan, om du går inn på kategorien, sjå at vi har artiklar om mange av desse historiske tidsskrifta frå Evje og Hornnes sogelag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.