Produktiv periode

Share

Dei sisste dagane har vore ein produktiv periode på Setesdalswiki. Bildet av elevar som gjekk på Amtskulen i Hornnes 1910-11 har inspirert meg til å leite litt og sjå om eg kunne finne elevane att andre stader, målet må jo vere å få artiklar om dei. Litt har eg funne, og meir vil det nok kome. I tillegg har det vore andre aktuelle tema å ta fatt på., mellom anna har Geir skrive om fleire bøker som er kome ut den siste tida.

Slik vekslar det med artiklar om aktuelle og historiske tema på Setesdalswiki. Leksikonet lever på sett og vis sitt eige liv, det veks på ein måte ein ikkje hadde tenkt då vi starta. Det tykkjer eg ikkje gjer så mykje, til skilnad frå papirbaserte bøker har vi plass nok i eit digitalt leksikon.

Og så er det moro når vi har artiklar om det som er tema i Valle Radio og i Setesdølen, og oftare og oftare ser eg at det blir blå lenker når eg legg inn avisoverskriftene.

Her er dei nye artiklane dei siste dagane:

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.