Puslespill

Share

Når man har barnebarn på besøk og været ikke er slik at de vil være ute, og de heller ikke skal sitte med nesa i mobiltelefon eller nettbrett hele dagen, kan puslespill være en fin aktivitet. Her i huset er det kona som aktiviserer med puslespill-legging, og det var en glede å se engasjementet rundt et rimelig vanskelig puslespill, i alle fall i mine øyne.

Ofte er spillenes motiv på forsiden av esken de ligger i, så da kan man sette opp esken og se hvordan det skal bli. Men denne gangen var motivet ikke synlig, man fikk bare se reaksjonene hos personer som var avbildet på hendelsen som var avbildet på tegningen det var laget puslespill av.

Det var litt tvil om de kunne bli ferdige i løpet av en langhelg, men en kraftig innspurt ordnet det slik at de var ferdige før middag søndag. Da tok jeg et bilde av resultatet, slik at de eventuelt kunne ha noe å gå etter neste gang de ville prøve på et puslepill hvor motivet bare ble synlig indirekte.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.