En annen blogg

Share

Mandag var jeg i Lyngdal og besøkte min søster. Vi kom til å snakke litt om bloggen min, at den er mest fokusert på Setesdal, selv om jeg nå bor i Mandal. Hodet er i Setesdal selv om kroppen er i Mandal.

Jeg sa da at bloggen ble startet for å skrive om programmer i Valle Radio, og det holder jeg jo på med fortsatt, selv om jeg ikke hører så mye på Valle Radio nå som tidligere. Selv om den byttet navn fra Valle Radios blogg til Blogg for Harald, er fokus fremdeles for det meste på programmer i Valle Radio.

I dag var det sagt at det skulle være kommunestyremøte i Valle, og det var det for så vidt også, selv om man ikke skulle vedta noe. Kommunestyret hadde drøfting av aktuelle saker på helsesektoren. Der har man jo hatt et samarbeid med Bykle en stund nå. Jeg hørte ikke på programmet, så det lar jeg ligge.

Men under praten i Lyngdal kom min søster til å nevne at hun av og til leste Trygve Omlands blogg. Han skriver blogg fra Lyngdal og sveiper over lokale så vel som andre emner.

Da jeg kom tilbake til Mandal, måtte jeg gå inn på den bloggen og lese litt der, og det var mye interessant å lese. De siste dagene har han skrevet om Per Fugelli, men han har også tekster om Lyngdal helsehus, kirka i Seefeld, Mjølking før i tida og Edvard Hoems bok Liv andre har levd, for å nevne noen av de siste.

Så i kveld vil jeg anbefale deg som leser min blogg å ta turen innom Trygve Omlands blogg, kanskje du finner noe interessant å ta med deg derfra, du også. http://trom.blogg.no/

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.