Internettradio

Share

I jula kom nissen med Internettradio. Der er det ei lang liste med stasjonar som sender på Internett som ein kan velje mellom, men Valle Radio fann eg ikkje.

Etter det eg skjøner er Valle Radio blitt med i Lokalradioforbundet no, etter at vi dei første 20 åra ikkje var med der. Om lista i nettradioen blir laga med utgangspunkt i medlemsskap der, kan eg skjøne at Valle Radio ikkje er med der. Men elles burde vi vore på den lista.

Med internettradio kan ein få inn radioar frå heile verda. Dermed kan ein velje etter interesse og musikksmak eller kva det no er ein prioriterer, geografi eller tema. Vi som gjerne vil få inn Valle Radio, må trikse meir enn godt er.

I kveld var det inga sending, og i morgon er det også stille. Men neste veke er det nok sending att, så til då får eg finne andre radioar å høyre på.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.