Omlegging hos NRK

Share
Torje Risøen vart lokal kjendis frå Kvinesdal i kveld. Tre gonger på NRKs distriktsending på ein kveld. Foto: Kai Stokkeland, NRK

Distriktsendinga i NRK har blitt lagt om. No sender dei fem minutt før nyhetsendingane klokka 19, 21 og 23.

I samband med omlegginga vart det før jul sagt at det ikkje skulle vere repriser ut over kvelden, men nye saker kvar gong. Då blir spørsmålet om kva dei meinte med reprise. Mi meining er at når hovudinnslaget er det same heile kvelden, då er det reprise, sjølv om det kjem resultatservice frå ein handballkamp som er ferdigspela klokka 23.

I går var starten på hotellbygging i Mandal hovudoppslag og kom igjen fleire gonger. I kveld var det trafikksikkerhet og nedgang i drepte med reportasje frå Kvinesdal i alle sendingane, og også i den som gjekk ut til heile landet.

Reprise tre gonger på same innslaget er altså resultatet av omlegginga. Det meiner eg er for dårleg, ein stor stab av medarbeidarar har nok meir å levere. Difor ventar vi i spenning på kva  tid distriktsendingane skal verte nye kvar gong ut over kvelden.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.