Både og

Share

I dag har eg fundert litt på om det er best med wiki eller avis. Grunnen til funderingane er at svært mange av overskriftene i Setesdølen i dag fekk blå lenker, noko som indikerer at det er artiklar om temaet på Setesdalswiki.

Funderingane enda opp med at eg svarte både-og. For Ein wikiartikkel kan ikkje fortelje om høg temperatur i kommunestyremøte i Evje og Hornnes då det skule lagast byggekomite for Evje-skulane. Wiki-artikkelen har lenke til kommunestyret, slik at ein kan sjå kven som er medlemmer der og kva parti dei høyrer til. Men den høge temperaturen på møtet i sist veke, det må du lese om i avisa.

Avisa har og ei liste over alle frå Setesdal som fekk fagbrev 9. februar 2018 i Arendal. Det ga grunnlag for ein artikkel på Setesdalswiki, der kan ein etter kvart få artiklar om alle saman. Det vil ta litt tid, men avisa vil nok bruke lenger tid om dei skal lage slike artiklar, men avisa sine artiklar vil nok i så fall vere lenger enn leksikonartiklane.

Konklusjonen min vart at mykje stoff i avisa kan vere grunnlag for leksikonartiklar. Av og til kan leksikonartiklar sikkert også hjelpe avisa når dei treng stoff. Med andre ord utfyller dei to kvarandre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.