Frustrerande

Share

I kveld sette eg meg til å skrive inn Setesdølen nr. 15, 2018 på Setesdalswiki. Avisa i dag hadde 16 sider, så det vart litt å skrive. Då eg var ferdig, lasta eg ned bildet av framsida, slik eg pleier, og så klikka eg på førehandsvisning, slik eg også pleier, for å sjå korleis det tok seg ut.

Men eitt eller anna gjekk galt, så sida ville ikkje lastast opp til førehandsvisning. Det kom ei feilmelding som sa at Setesdalswiki svarar ikkje. Så gjekk det ein knapp halvtime, så var sida oppe att. Men då var det eg hadde skrive, borte. Eg var ute av stand til å få det att, eg hadde jo ikkje kopiert det til utklippstavla eller nokon annan stad.

Heldigvis er det sjeldan slikt skjer. Men det er jo like frustrerande kvar gong det skjer. No er det ikkje anna å gjere enn å skrive inn sida ein gong til og håpe på betre lukke neste gong. Men det blir nok ikkje før i morgon. Til så lenge kan eg jo bruke framsida som bilete på denne  bloggen:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.