God vri

Share

Kveldens open sending i Valle Radio var det Ørnulf Hasla og Britta Lise Homme som stod for. Rebusane var lette, så det vart mange telefonar i løpet av dei to og ein halv time som programmet varte.

Sjølv var eg heldig og kom gjennom med rebusløysinga Elgpåkjørsel og fortalde om då eg traff snuten på ein elg med spegelen på bilen like nord for Valle skule. Eg trur eg har fortalt om det på bloggen før. Heldigvis snudde elgen og sprang til skogs.

Men kveldens sending vart litt spesiell som open sending fordi rebusane fungerte dels som innspel til samtalar med folk om aktuelle tema. Det var ein fin måte å aktualisere på og fungerte som fornying av programmet.

Her er kopi frå Setesdalswiki om det som hendte:

Premiar

Ring 4177 6666 og svar på rebusar!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.