Nytt hundretal på Setesdalswiki

Share

Eg har mange gonger gitt uttrykk for nytta som Setesdalswiki har av Setesdølen. Leksikonet kan bruke lokalavisa som kjelde for artiklar. Avtalen vi har med avisa om å kunne skrive inn overskriftene, legg grunn for lenker som blir til artiklar basert på det som står i avisa. Denne gongen var det vår artikkel Setesdølen nr. 15, 2018 som førte til at vi runda artikkel nr. 88 900. Vi brukte ein knapp månad på det. Nå er snart februar over, så når mars er over, har vi nok runda eit nytt tusental om vi held fram i same tempo.

Det som skjer på Setesdalswiki blir loggført. Alle redigeringar finn ein på Siste endringer, ei lenke som ligg i venstremargen på sida. Det er også ei liste over nye sider. Der kan du sjå titlane på dei siste artiklane.

Fossekallen ser at våren nærmar seg. Foto: Brit Obrestad

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.