OL-tider

Share

Nå ligg det to veker med OL framfor oss. Det høver jo godt å ha vinterferie i denne tida, for det er nok mange som heller vil følgje med på kva som skjer i Sør-Korea enn til dømes i klasseromet. Rogaland har ferie no, deretter kjem Agder.

For ein pensjonist som har ferie heile tida kan det vere fristande å stå opp klokka 03 for å få med seg alpint i morgon tidleg, men eg står nok over. I staden blir det vel heller å fylgje med litt utover dagen.

I dag kunne vi gratulere med tre sølvmedaljar og ein bronse, to medaljar i hopp, endåtil. For min del var det minst like interessant å få med seg sjakk-programmet på TV, der Magnus Carlsen er utfordrar i noko som heiter Fisher Random, ei sjakkform der ein ikkje kan memorere trekk på førehand, men må fylgje intuisjon og vurdere sjølvstendig. Med dei gode folka i NRK er det underhaldning i topp klasse.

Eg har ikkje planar om å feire med kremkake eller slikt kvar gong det er medaljefangst i OL. Men i dag var det opptakt til Fastelavn, og då kunne eg unne meg litt snadder til kaffe og sport på TV.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *