Regionrådsmøte i radioen

Share

I morgon er det ein milepel for Valle Radio. Det er ikkje ofte vi har sending på dagtid, dugnadsradio må jo helst drivast når medarbeidarane har fri for å kunne lage radio. Men i morgon nyttar Setesdal Regionråd vårt sendarnett når dei går på lufta klokka 8.45 for første gong. Møtet er på Revsnes Hotell, og i kveld gjorde Ørnulf Hasla og Jørund Georg Jore utstyret klart for å ta det med til møtet i morgon.

Systemet blir litt annleis enn når ein overføre kommunestyremøte frå kommunestyresalen i Valle. Det skal for øvrig også skje i morgon, men det er klokka 18. I sendinga på Revsnes skal alle ha kvar sin mikrofon. Den må dei slå av og på. Når dei har ordet, er den på, elles må dei hugse å slå den av slik at ikkje kviskring og blading i papir kjem på lufta. No er det vel ikkje så mykje papir dei har, dei sit vel helst med kvar sin iPad der sakspapira kan leitast fram.

I kveldens sending var Ørnulf Hasla med og fortalde at radioen har investert 70-80.000 kroner i utstyr for å få til desse sendingan. Utstyret kan jo også brukast til alle slags utesendingar, så han meinte det var ein styrke for radioen å ha fått dette utstyret.

Desse sendingane blir lagde ut på Internett på sida til Setesdal Regionråd når møtet er over, slik at ein kan gå inn og høyre dei også i ettertid.

Utstyr til utesending. Foto: Britta Lise Homme

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.