Avisa i rute att

Share

Tysdag kom ikkje Setesdølen med posten, slik avisa brukar å gjere. Då var dagen litt mindre triveleg. Onsdag kom ho heller ikkje. Det likte eg slett ikkje. Men i dag låg det to aviser i postkassen.

Når Setesdalswiki baserer seg på overskriftene i avisa, er det viktig å få avisa. Normalt kjem ho i tide, og då reagerer ein ikkje. Men når ho uteblir, er det noko som ikkje er som det skal.

Mange seier at det står så lite i avisa at ein kan godt unnvære henne ein gong eller tre, men slik er det jo ikkje. Kvar avis har med seg interessant informasjon som det ikkje er lett å få på annan måte. Ein kan alltid ønske seg meir stoff og anna stoff, men papiravisa er på ingen måte gått ut på dato, etter mi meining.

Mange seier at nettavis kan erstatte papiravisa. Men det gjev ei eiga kjensle å slå opp papiravisa til frukost, det er ikkje det same med pc-basert informasjon, den høver ikkje godt ved frukostbordet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.