Går det mot vår?

Share
Foto: Brit Obrestad

Vi skriv mars og det er klart for Valle Radio sine første sendingar i vårmånaden. Men dei er nok ikkje særleg prega av vår, til det er det for mykje snø i heile Agder. Så får vi heller finne noko anna å glede oss over i programmet som Siri Johannessen har laga for

Tysdag 6. mars 2018: 

18.00 Kvarteret
18.15 Over ein open Bibel frå Norea (med Gunnar Hamnøy)
18.30 Sangtimen (med både Anita Hernes og Stein Ove Berg)
19.30 Aktuelt
20.00 Møteplassen (med Olav Mosdøl)
20.30 Postludium
21.00 Kyrkjebakken

NETTRADIO (bare under sending) via http://www.valleradio.com

I Postludium har Siri funne fram musikk vi ikkje har hatt i serien tidlegare, så vidt eg kan minnast. Denne gongen har ho skrive om utøvarar på Setesdalswiki, så du kan gå inn der og lese meir om dei.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.