Øl og hytter

Share

Øl og hytter stod på menyen i kveldens sending i Valle Radio. Det var Ørnulf Hasla som var ansvarleg, og han hadde først ein prat med Leif Kvinlog om kulturtilbod i Bykle framover mot påske. Det er blitt mange flotte tilbod der dei siste åra, og Leif har stilling som rådgjevar kultur i 50% og kan dermed halde på med det han nok likar aller best: Å arrangere konsertar og andre kulturtiltak i bygda.

På planen framover står eit show med Knut Jørgen Røed Ødegård og kona. Då skjønar vi at det vert rimeleg grenselaust, verdsromet er jo romsleg og showet skulle vere nesten to timar. Etter det eg forstod var bilettprisen 200 kroner, under halvparten av det det vil koste å få med seg Ingebjørg Bratland tysdag i påskeveka. Begge desse arrangementa er på Hovden.

Det har vore ein del snakk om det nye ølet som Bygland Bryggeri skal lansere laurdag. Sveikadd-øl, det blir ikkje laga i Bygland, men i Oslo, men brukar einer-låg frå Bygland. Kveiken er eldgamal frå Voss, gamal kveik frå Setesdal hadde han ikkje funne, men han hadde vore hos Jon K. Rysstad og opplevd lokal bryggekunst.

Og så var det samtale med Arne Eftestøl, mannen som satsar på å sette opp 50 hytter i Kvisletoppen hyttelandsby, hytter til ein pris på 2,3 millionar kroner når dei er nøkkelferdige. Vi fekk også høyre litt om aktivitetar i Brokke alpinanlegg, no i helga skulle det vere Big Jump, etter det eg skjøna. Det er også Sesilåmi med over 900 deltakarar laurdag morgon, så då det blir folksomt i området.

Program onsdag 07.03.18
Ansvarleg Ørnulf Hasla
Teknikar Torfinn Brokke
19.00 Tankar frå Bibelen med Torleif B Harstad
19.30 Kommunen informerer med GunnMarith Malla Homme, leiar velkomstsenteret
20.00 Ørnulfs time
– Kva skjer i Bykle med Leif Kvinlog
– «Sveikadden» øl frå Bygland Bryggeri med Torkel Austad
– Kva skjer i Brokke med Merethe Austad
– Kvisletoppen hyttelandsby med Arne Eftestøl
21.00 Countrytime med Johs. Bjørkeli

Foto: Britta Lise Homme

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.