Jernbanekveld

Share

Torsdag etter kveldsnytt er det jernbanekveld på NRK1. Chris Tarrant tek oss med på dei mest utrulege togreiser, og det er greitt å sleppe å reise sjøl, men heller oppleve natur og folkeliv rundt om i verda gjennom fjernsyn.

Slik har eg vore på tur i Afrika og Japan, i England og Russland. I kveld er han i Aserbadjan og Georgia. Difor blir det bare ei kort melding i kveld.

Jernbane er ein fascinerande transport. Helge nyttar helst tog når han kjem frå Oslo på ferie til Mandal. Då kan han lese, bruke PC og ha ei komfortabel reise. For meg er det lenge sidan eg har reist med jernbane, så eg burde sikkert snart unne meg ein tur. Men det blir nok bare i Norge. Ein tur i Russland fristar ikkje særleg, heller ikkje til Georgia, sjølv om eg kunne kome ein tur på Stalin-museet der. Eg reiser ikkje langt for å møte dyrkinga av ein diktator.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.