Konflikter

Share

I dag har jeg tenkt mye på en konflikt i kirken her i Mandal. I går ble det kjent at Mandal fellesråd har sagt opp organist Tormod Lindland etter nesten 30 år i kirken.

Det har skapt mange reaksjoner i lokalsamfunnet, for Lindland er en profilert musiker og dirigent for Mandal kantori. De står nå uten dirigent, til høsten skulle de til Latvia og delta på sangerstevne der. Om det går i vasken, er ikke godt å vite.

Det hevdes at det er en personalsak og at man derfor ikke får vite noe. Men det er jo noen regler når det gjelder oppsigelse av folk, de skal blant annet først ha fått skriftlig advarsel og mer til. I dette tilfellet kom oppsigelsen som et sjokk på den oppsagte, etter det han sier, så da må man jo lure på om prosessen har vært etter læreboka.

Uansett er det en svært kjedelig sak.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.