Kvinneforening

Share

Reidun er med i ei kvinneforening her i nabolaget og i kveld var det hennes tur til å ha tre damer på besøk. Ei av de fem hadde meldt avbud i kveld, så de fire samlet seg til prat og god mat og jeg måtte derfor se friidrett fra Bislett på nettbrett. Vi har bare en TV, og den står i stua der damene var samlet. Det er ikke noe problem å se på TV ved hjelp av en app på nettbrettet, så jeg koste meg med programmet.

I kveld hadde Reidun imidlertid en overraskelse til de andre damene. Det var jeg som hadde foreslått den, for jeg tenkte jeg ville lese fortellingen om Han Hitler og aleinahøna hennes bestemor. Det er en fortelling fra krigens dager i Narvik-området skrevet av Knut Melangen i boka Hør nu bare.

Nå har jeg ikke helt kontroll på hvor den boka er i min noe ulogiske boksamling, men jeg fant den på Nasjonalbiblioteket i digitalisert utgave og kunne derfor lese den fra nettbrettet som jeg hadde sett TV på tidligere.

Min gjesteopptreden gjorde stor lykke, damene koste seg med den gode historien og jeg fikk smake på smørbrød og kake før jeg trakk meg tilbake igjen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.