Meir Grieg

Share

Eg heldt ut ganske lenge i går kveld, for ikkje å seie i dag tidleg. Ut på natta spelte dei Sigurd Jordsalfar, det vekte minne tilbake til ungdomstida då eg spelte bratsj, for eg trur eg var med på å spele frå det då eg var med i Sandnes orkesterforening og spelte bratsj på gymnaset.

Så kom Peer Gynt med alle dei kjente stykka. Der har eg spelt nokre av dei arrangert for orgel i ulike situasjonar, så det vart sein natt før eg kom meg i seng. Å høyre dei med stort kor og orkester og skodespelarar frå Grieghallen var ei mektig oppleving.

I dag kom ein lenger ute i opuslista og eg vart sitjande og høyre på stykke som ikkje var så kjente for meg. Men avslutninga med 4 salmer var jo flott. For ti år sidan skreiv eg artikkelen om Audun Iversen på Wikipedia, her fekk vi høyre han på direkten.

Takk for programmet!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.