Kryssord

Share

Det er lenge siden jeg lyste kryssord, men i dag ble jeg utfordret av barnebarn til å bli med og løse noen kryssord i Hjemmet. Der har de et kryssordbilag med en rekke ulike oppgaver og vanskelighetsgrad.

Så satt vi der i sommersola og spiste vafler og kake, jeg hadde kaffe, men barnebarna klarte seg med jordbærsyltetøy. Smått om senn gikk ulike ord på plass.

Men så ville de avgårde og bade, så da ble kryssordet liggende til nå i kveld. Da tok jeg det igjen, og plutselig var gatene i oppgavene rimelig lette å finne løsningsord til.

Hjemmet har laget det slik at man slipper å sende inn hele kryssordet, det holder med å gå inn på nettsiden deres og skrive inn løsningsgatene, så kan man være med i trekningen.

Men det tror jeg barnbarna mine får gjøre i morgen om de vil prøve å få en premie.

Det var imidlertid morsomt å prøve de små grå litt igjen. Jeg tror jeg sluttet fordi kryssordene på mitt nivå ikke var utfordrende nok og jeg orket ikke å gå til neste nivå. Men nå var det litt andre måter å resonnere på, så det var noen utfordringer jeg ikke kjente fra tidligere.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.