Solskinnskaffe

Share

Mens indre Agder kjemper mot skogbranner, kan vi melde om rolige værforhold her ytterst ute ved kysten.

I dag var det tid for solskinnskaffe på terrassen. Vi fikk besøk av Grethe Sola Jonassen, mannen Geir Inge og deres lille datter, født samme dag som Reidun. Grete er våre barns søskenbarn, men det er ikke så ofte de ser hverandre, så det ble en hyggelig prat i solskinnet.

Nå er imidlertid sola så sterk at man helst søker skyggen. Lille Ive Elise fant seg stille til rette i skyggen under bordet, hun sov seg gjennom besøket. Vi andre deltok i praten etter beste evne og kombinerte etter hvert kaffe med vann.

Noe av det fine med sommeren er at man har mulighet til å få besøk eller selv stikke innom venner og familie. Men når huset er fullt hjemme, er det ikke så lett å komme fra, så vi pensjonister får vel heller utsette slikt til sommerferien er over for de som må tilbake til jobb.

Foto: Stein Haugland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.