Takk

Share

Etter fem uker med sommergjester reiste den siste i dag. Så er vi alene igjen, Reidun og jeg. Det har vært fem uker praktisk talt uten regn, så det begynner å bli ganske brunsvidd. Men i kveld kom det endelig noe som jeg håper at graset kan gjøre seg nytte av.

I løpet av sommeren har vi hatt hele storfamilien på besøk. De var her samtidig bare en dag, ellers har det vært en del til og fra. For oss som besteforeldre har det vært flott å ha barnebarn på besøk, de bor jo på Valderøy og i Nittedal, så det er ikke så ofte vi ser hverandre annet enn digitalt gjennom Skype. Å være sammen noen dager er i alle fall godt for oss.

Jeg har derfor lyst til å si takk for en flott sommer. De største barnebarna ligger i et anneks, men de må komme ned i huset for å få nett-tilgang. Dermed så ser vi dem ganske mye, selv om de ikke alltid er så lette å få kontakt med. De er også svært interessert i fotball, så det ble mange fotballkamper i løpet av sommeren.

Ikke før var fotballen slutt, så begynte sykling, og det var også populært, så jeg er blitt godt kjent med deltakerne i Tour de France, noe som vel kanskje var minst like populært for meg som for barnebarna.

Nå blir det tilbake til mer normale forhold igjen her i huset. Om du som leser dette har lyst til å stikke innom, ja så er vi her fortsatt og har ikke tenkt å dra noen steder i den nærmeste fremtid. Så velkommen innom om du er på disse kanter.

Brunsvidd. Foto: Helge Haugland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.