Europameister

Share

Ein kan ikkje anna enn bøye seg i hatten, som han sa. Yngste bror Ingebrigsten, Jakob, 17 år gammal, sprang fortast av alle i kveldens finale på 1500 meter. Tre brør i same finaleløpet og yngstemann vinn. Det er sterkt.

I går var det Karsten Warholm som vann 400 meter hekk, men i dag då han var i finalen på 400 meter utan hekk, vart han sist. Det får så våge seg, han gjorde meir enn han var komen til Berlin for å klare. Så åttande plass var bonus.

Ein heil kveld i lag med ein fullsett Olympiastadion for oss i stova heime i Mandal. Det var god underhaldning, så ein kan ikkje anna enn å late seg imponere over at norske friidrettsutøvarar klarar å måle seg med utlendingar og bringer heim medaljar og ære for prestasjonar også i sommaridrett. Det er jo mange fleire som driv det enn som driv vinteridrett.

Gratulerer til Sandnes og Ytre Dimna!

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *