Europameister

Share

Ein kan ikkje anna enn bøye seg i hatten, som han sa. Yngste bror Ingebrigsten, Jakob, 17 år gammal, sprang fortast av alle i kveldens finale på 1500 meter. Tre brør i same finaleløpet og yngstemann vinn. Det er sterkt.

I går var det Karsten Warholm som vann 400 meter hekk, men i dag då han var i finalen på 400 meter utan hekk, vart han sist. Det får så våge seg, han gjorde meir enn han var komen til Berlin for å klare. Så åttande plass var bonus.

Ein heil kveld i lag med ein fullsett Olympiastadion for oss i stova heime i Mandal. Det var god underhaldning, så ein kan ikkje anna enn å late seg imponere over at norske friidrettsutøvarar klarar å måle seg med utlendingar og bringer heim medaljar og ære for prestasjonar også i sommaridrett. Det er jo mange fleire som driv det enn som driv vinteridrett.

Gratulerer til Sandnes og Ytre Dimna!

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.