Meisterleg

Share

I kveldens sending frå EM i Berlin kom meldinga om at NRK har fått retten til å sende dei neste fire meisterskapa i friidrett og meir til . Det var bra, for då får vi kanskje oppleve fleire kveldar som denne. At han som vann 1500 meter i går kunne vinne 5000 meter i dag og få med seg bror sin på plassen bak, det går over det meste ein kunne forvente.

5000 meter har ikkje kvalifisering. Difor var det eit stort felt som starta, alle som hadde sprunge under tida som var sett, kunne vere med. Det kunne jo gå ille i eit så stort felt, men då det drog seg til, gjekk Jakob Ingebrigtsen fram i teten. Eg skulle vel sagt at han ikkje såg seg tilbake, men det gjorde han, han tok seg tid til å ta ein high five med broren og så sprang dei frå dei andre.

Det fortente ein is i stova i kveld. Sjølv ein som er middels interessert i idrett må late seg imponere. Løping er stor idrett i heile verda. At ein norsk ungdom frå Sandnes slår alle i Europa, må vere til inspirasjon for alle som trener, anten det er ski eller andre idrettar. Det er mogleg å gå til topps, også for ein ung norsk idrettsutøvar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.