Menneskerettssti

Share

I dagens Setesdølen var det reportasje frå arrangementet på Landeskogen Peace Center 29. juli. Då opna Lillian Hjort, leiar av Menneskerettsakademiet, landets første menneskerettssti. 150 frammøtte fekk med seg eit rikhaldig program i vakkert ver og fin natur.

Ein kan ikkje anna enn bli imponert over Helga Arntzen, dagleg leiar av Landeskogen Peace Center. Ho er levande engasjert i ein alder av 76 år og utviklar stadig nye idear til å gjere Fredssenteret meiningsfullt for fleire. Nye utstillingar inne, ei ny fast utstilling ute: På sporet av frihet.

Nå er det jo slik at utstillingane må fornyast og utviklast, elles er det ikkje noko å kome til for den som har besøkt senteret ein gong eller to Så Helga står på, no har ho også opna utstillingar i andre etasje. Det er jo nok av rom å ta av på Landeskogen, så det er framleis god plass att.

Det var Signe Sollien Haugå som hadde skrive innlegget i avisa i dag. eg tok ein telefon til henne for også å få legge det ut på Setesdalswiki. Så no ligg det der, du kan lese det når det høver for deg. Det vil også kome bilete, Trond Haugå i Dreamsurf tok dei, men dei får vente litt før dei blir lagde ut, eg må finne ut litt meir først.

Landets første menneskerettssti vart opna

Helga Arntzen på Landeskogen 29. juli 2018. Foto: Trond Haugå, Dreasurf

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.