Hornnesmarsjen

Share

Etter at jeg i går skrev om SommarCamp 2018, kom Geir i dag med en artikkel om Hornnesmarsjen 2018. Tittelen var Hornnesmarsjen i strålende høstsol.

Her får vi glimt fra marsjen, noen av deltakerne og mer om løypa. Ettersom Setesdalswiki har lenker, kan den som leser, klikke på lenkene og lese mer om de som leksikonet har artikler om. Slik får våre artikler en merverdi.

Jeg sa i går at vi gjerne tar imot slike artikler. Nå har vi på to dager hatt to artikler som viser potensialet slike artikler har. Om du har en artikkel du tror kan egne seg for Setesdalswiki, send den gjerne til meg, så kan jeg se på den.

Nå er det bare tre artikler til, så runder vi et nytt hundretall. Det burde være mulig før helga, selv om jeg skal i konfirmasjon og derfor ikke er så produktiv denne helga som enkelte andre helger.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.