Vond rygg

Share

Denne veka har dei siste dagane vore prega av vond rygg. Det er ikkje så ofte eg har hatt problem med ryggen, men denne gongen har det teke over tankar og gjort at eg ikkje har fått skrive noko særleg. Å høyre på radio og sjå på tv går, men å slå opp i bøker og anna som skal lesast, er verre.

Samanlikna med folk som verkeleg slit med skavankar, er det neppe så særleg spesielt, men når ein har vore velsigna med å sleppe slike problem, blir det for meg stort likevel.

Så sit eg her og lurer på korleis eg skal kome meg til ein doktor som kan få orden på ryggen min att. Eg lurer på mange andre ting også, har du hatt vondt i ryggen, veit du nok om noko av det eg lurer på.

Meir er det ikkje å seie i kveld. Vonar du har ein god rygg. Det unner eg deg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *