Interessant

Share

Kveldens sending i Valle Radio var eg ansvarleg for utan å vere i Valle. I staden sat eg i stova i Mandal. Men eg hadde planlagt kvelden og Ørnulf Hasla var teknikar. Litt før klokka 19.30 ringte han meg opp og fortalde at Torleif Homme var i studio og klar for Kommunen informerer.

Han hadde sett opp dette programmet:

 – Status på Sæbyggjen

–  Status på soknehuset

–  Nye brøytekontrakter/entreprenører frå og med sesongen 2018/19. Samarbeid kommunen/vegvesen om brøyteoppdraga

–    Status på RV 9 utbygginga

–  Status for utviding av bustadområdet i Leite – «Leite sør»

Vi kom gjennom alle emna, utan musikk.

Deretter var det aktuell time. Her hadde eg sett opp dette programmet:

Her var vi altå innom alle kommunane i Setesdal: Hornnes, Bykle, Bygland og Valle. Sjølv opplevde eg det som interessante samtalar. Kva andre lyttarar opplevde, kan eg ikkje vite, men det var interessant at det gjekk å få til ei slik sending, etter det eg føler, var det ingen tekniske problem.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.