Naturskade

Share

Stormen Knud gjorde at Vest-Agder toppar statistikken om flest naturskader i september med 644. Dei førte til ein erstatningssum på 29,2 millionar, Hordaland hadde litt høgare erstatningssum, men færre skader.

Til samanlikning les i også i Fædrelandsvennen at storflaumen i fjor hadde 2176 skader og førte til utbetalingar på over 341 millionar kroner.

Eg er ikkje sikker på om Agder Energi sine skader går inn i desse tala, men eg tvilar på det. I dag var Otera her og sette opp ny stolpe etter den som vart riven ned av eiketrea som fall over linja til huset vårt. Det var tydeleg profesjonell folk som gjorde jobben,, vel to timar brukte dei på å få vinsja inn ny stolpe og forankra den. Den gamle stolpen tok dei med seg. Framleis må ledningane hengjast opp att, det må vel andre folk gjere. Det spørs om ikkje nettleiga går opp etter kvart.

Her ser du eit glimt.

Foto: Reidun Haugland

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.