Nytt hundretal

Share

I kveld runda Setesdalswiki eit nytt hundretal. No er det 89 800  artiklar på nettstaden. Det var SiriJ som skreiv artikkelen, den var teksten til programmet Norske bryllupsmarsjer som ho hadde i Valle Radio 2. oktober 2018.

SiriJ la denne gongen ut tre tekstar frå program ho har hatt i radioen. Slik aukar ho informasjonen i programma og gjev lyttarar høve til å få med seg teksten som bind saman musikken. Av og til har vi også artiklar som ein kan lenke til, då vert informasjonen endå betre. Diverre har vi ikkje kapasitet til å skrive om alt vi kunne skrive. Den siste tida har eg vore ute av wiki-skriving, ryggen min har ikkje vore samarbeidsvillig.

Her er lenker til dei tre artiklane SiriJ skreiv:

N    18:29 Norske bryllupsmarsjer‎ (diff | hist. . (+11 317)‎ . . Siri J (diskusjon | bidrag | blokker)
N    16:22 Songtimen 20181002‎ (diff | hist. . (+9 281)‎ . . Siri J (diskusjon | bidrag | blokker) (Ny side: ”’Songtimen”’ var et av programpunktene i tirsdagssendingen i Valle Radio 2. oktober 2018, og Siri Johannessen stod for musikken som ble k…)
N    14:27 Siris frustrasjon‎ (diff | hist. . (+4 206)‎ . . Siri J (diskusjon | bidrag | blokker) (Ny side: ”’Siris frustrasjon”’ var en del av «Kvarteret» i tirsdagssendingen i Valle Radio 2. oktober 2018Siri Johannessen skrev og ten…)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.