Variert sending

Share

Onsdagens sending i Valle Radio var variert. Etter andakt med Håvard Viki, kom rådmann Aud Sunniva Fuhr frå kommunen med ein halv time informasjon.

I den aktuelle timen hadde Siri Johannessen fått med seg Tarald Myrum og Gunnar Greibrokk. Dei fortalde om Valletunet, bygge som skal ha plass til Coop-butikk, Nordibø Landhandel ved Margit Dale og gjerne kontorarbeidsplassar på resten av av plassen. På toppen kjem det leilighetar, det er alt mange interessentar på lista til desse.

Så var det gjenhøyr med Paal-Helge Haugen sin tekst frå opninga av Sæbyggjen. Den kan ein gjerne høyre fleire gonger, det er ein rik og innhaldsrik tekst.

I Opi sending var det Jorunn Lund Harstad og Kåre Rike som stod for programmet. Gjestene fekk god tid til fine samtalar, eg kom også inn, dei utfordra meg til å ta ei salme, men gløymde det, og glad var eg, for i kveld var eg lite klar for sang. Men Birgit Rike Lund, ho tok eit stev på strak arm:

Ein véne haustdage rein og klåre,

kan mei’ hell vårdagen gjer meg såre.

Dei bleike litin kring nutan blå,

gjev meg allstøtt mykji å tenkje på.

Det var altså ein variert kveld i radioen. Neste veke skal eg ha ansvar for onsdagssendinga. Det skal eg ha frå Mandal, det blir ei ny erfaring. Eg gleder meg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.