Julebrev

Share

Blant venner og familie har det vært vanlig å skrive julebrev. Vi har allerede fått noen, nå for tiden kommer de elektronisk i tillegg til at noen fremdeles sender papirversjon. Det er alltid hyggelig å lese slike brev. Avsender forteller litt om hva som har skjedd i nær familie i året som gikk. Slik kan vi holde oss oppdatert selv om vi ikke har så hyppig kontakt lenger.

Når man får julebrev, bør man også sende. Men jeg har ikke vært så flink til det. Jeg skriver blogg nesten hver dag, noen ganger vrir jeg hjernen mer enn ellers for å få noen ord ned på bloggen, men ettersom den ble startet som en blogg relatert til programma i Valle Radio, vil jeg ofte ha noe å skrive om dersom jeg har hørt på programmene. Men når man skriver hver dag, er det ikke så lett å skrive det årlig brevet, jeg skulle ønske at mottakerne leste bloggen min trofast og derfor ikke hadde behov for årlig oppdatering. Men det ønsket får jeg nok ikke oppfylt noen gang.

Så sitter jeg her og prøver å gå gjennom hendelser i året som gikk med tanke på å lage et julebrev. Det tar tid, noen år har jeg begynt i god tid før jul og ikke blitt ferdig før etter nyttår, og da er det for sent å sende julebrev. Men i år skal jeg få det til.

Tror jeg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.