Statistikk

Share

Ved månadsskiftet tenkte eg at eg skulle ta ein kikk på statisitkken for Setesdalswiki. Enkelte dagar har vi hatt opp til 1000 besøk, kan hende det var slik også i november.

Men der vart eg lang i maska, for etter oppgraderinga av prgramvaren ser det ut til at statistikken har teke pause siste halvdel av november.

Heldigvis ser det ut til at det er registrert noko i dag, då. Nesten 400 besøk har sett på over 2000 siderpå Setesdalswiki i dag.

Eg lurer på kor mange sidevisningar Setesdølen fekk då dei gjekk digitalt i dag. No ligg ikkje bare framsida der, men ei rekke saker frå siste avisa. Dei fekk til og med ein sak om opninga av jolehuset i Dåsnes inn i kveld. Redaktøren trur at Setesdølen vil bli den best besøkte nettstaden i Setesdal innan kort tid.

Og så håper eg at vår statistikk vil fungere att frå no i desember.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.