Eit hefte

Share

I dag fekk eg ein epost som fortalde at det var meir stoff om Tarkjel K. Austad i Jol i Setesdal for 2006. Så var det å finne fram det heftet og lese artikkelen. Den hadde tittelen Kroning i Nidarosdomen 1906 og gir eit interessant innblikk i både reise og andre tilhøve for varaordføraren frå Bygland sin tur.

Enno har ikkje dette stoffet kome inn i artikkelen, eg må finne ei form på det som høver. Men han vil bli utvida.

Og så vart eg sitjande og lese meir i heftet. Som vanleg var det fleire interessante artiklar der. Jol i Setesdal er eit hefte som slett ikkje bare må lesast i joletida, truleg fungerer det endå betre om ein tek det fram ei anna tid på året, for det er i grunnen lite jolestemning i heftet. Om eg skulle omtale stemninga, må den vel heller kallast setesdalsstemning.

Her er innhaldslista:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.