God historie

Share

Setesdalswiki har plass til det meste. Har du ei god historie du vil fortelje, er det plass for det. Har du ein artikkel du har skrive og som er publisert for mange år siden.

Knut Eldhuset har funne fleire slike artiklar som far hans, Hallvard Eldhuset skreiv i Fædrelandsvennen på 1970-talet. I kveld la han ut den første på Setesdalswiki med bilete og kommentarar til, dermed er den kome fram i lyset att, utvida og i meir omfattande form.

Då ungguten Knut omkom under høykøyring på heia er den første av 5 artiklar som Hallvard Eldhuset skreiv i Fædrelandsvennen i 1971 om slitet si soga i Åraksbøheiane. Knut Eldhuset (1958) kontakta Fædrelandsvennen på 2000 talet og ville få kopi av artiklane. Svaret var at dei hadde stroke med i ein brann i Fædrelandsvennen sine bygg. Heldigvis blei avisutklippa funne på loftet i Eldhuset bnr. 5. Dette er den fyrste av dei 5 artiklane.

Du finn artikkelen her: Då ungguten Knut omkom under høykøyring på heia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.