Planlegging

Share

I nokre dagar har eg no tenkt på kva eg skal ha i programmet i Valle Radio til onsdag 6. februar. Det er gjerne slik at ein går og funderer på det, i alle fall når ein har litt tid til å planlegge. Og ein pensjonist har jo litt tid, det kunne nok heller gå litt over stokk og stein når ein skulle lage program midt i ein travel kvardag.

Så valde eg å fylgje opp oppslaget i Setesdølen om at Margit Dale vil kjempe for passkontoret i Valle. Eg tok ein telefon til henne, men fekk ikkje svar. Litt seinare ringte ho, frå toppen av ein nut der ho prøvde å kome opp med scooteren sin.

-Kan du vere med i radioen onsdag klokka 20 og seie litt om passkontoret og ditt engasjement?

-Ja, det vil eg gjerne.

-Kan vi også snakke litt om komande val til fylkesting og kommunestyre?

-Ja, det er greitt.

-Har Senterpartiet hatt nominasjonsmøte i Valle?

-Ja, vi hadde det denne veka.

-Kan du sende meg lista?

-Eg må vente til eg kjem heim att, men skal syte for at du får den.

Å møte ein så vennleg og imøtekomande person når eg ringer for å få folk med til program i Valle Radio, det er bare nydeleg. Dei fleste eg ringjer til stiller opp i den dugnaden som det er å lage radio i Valle. Likevel gjer det meg glad kvar gong eg møter dei. Takk for det!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.