Vårlig

Share

Første dagen i vinterferien kunne vi se en reportasje fra Hovden der skiturister gikk gjennom vannpytter i snøen. Her ved kysten er det vårlig, i dag kom snøklokker på bordet til middag.

Katten vår hoppet opp i vinduskarmen etter at det var blitt mørkt, det satt en møll på utsiden, og den prøvde han gjentatte ganger å ta før han måtte akseptere at det var glass mellom dem.

Middagen i dag var salt fisk, Til den har vi gulrotstuing og baconfett. Ennå har vi ikke fått fersk fisk, lever og rogn, det har jo ikke vært så lett å komme på havet for fiskerne i nord den siste tiden. Så det er en kommende mulighet.

Noen dager skriver jeg lite på Setesdalswiki, og dette var en slik dag. Men jeg fikset litt på noen artikler på Wikipedia, det er det lenge siden jeg har gjort. Da dukket det opp en artikkel jeg ikke hadde vært borti før, Odd Arild Strømstad fra Evje. Han har virkelig hatt en karriere innen mediebransjen.

Så man lærer noe hver dag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.